Nieuws / blogs

Hemelsvaartdag gesloten

Donderdag 09-05-2024 is het Hemelvaartsdag. Ondanks de vele verzoeken of wij alsjeblieft aan het werk kunnen gaan, respecteren we de officiële feestdagen. Wij zullen deze dag gesloten zijn. Op verzoek van de assistentes, maken we er een lang weekend van. Maandag 13-05-2024 zijn wij vanaf 08:00 uur weer aanwezig.

Lees meer »

Wijziging spoeddienst

Per 01-01-2023 hebben er belangrijke wijzigingen met betrekking tot de spoeddienst plaatsgevonden. Lees hier om welke wijzigingen het gaat.

Lees meer »

Foutieve informatie

Op de website van Tandarts.nl is er informatie over de praktijk op te zoeken. Zij hebben openingstijden vermeld, die geheel afwijkend zijn van de werkelijke openingstijden. In plaats van het vermelden van openingstijden in de ochtend en de middag, is de middagopening doorgeschoven naar een volgende dag. In dit geval naar de dinsdag en de donderdag. Daarnaast zijn wij niet tot 17:00 uur geopend, maar tot 16:30. Vrijdagochtend zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 10:00 uur.

Lees meer »

Steeg opnieuw bestraat

In de loop der jaren waren er enkele tegels in de steeg wat verzakt. Ook het aanleggen van de glasvezelkabel had een aantal tegels geen goed gedaan.

Lees meer »

Verzekeringen 2022

Inmiddels komt het eind van 2021 weer in zicht en hebben alle verzekeraars de polissen weer gepubliceerd. Overstappen kan soms echt lonen, maar kijk zeker goed naar de kleine lettertjes. Wat wordt er vergoed, hoeveel bedraagt de vergoeding, is er een wachtjaar voor bepaalde behandelingen zijn zeker punten waar goed op gelet moet worden.

Lees meer »

Nieuwe maatregelen

Dinsdag 02-11-2021 zijn door het kabinet weer nieuwe maatregelen met betrekking tot de strijd tegen corona afgekondigd. Deze maatregelen gaan in op zaterdag 06-11-2021. Voor ons als praktijk veranderd er gelukkig weinig, net zoals voor u als cliënt. Het enige dat helaas weer veranderd is dat iedereen vanaf 13 jaar bij het betreden van de praktijk een mondkapje dient te dragen.

Lees meer »

Fluoridevrije tandpasta

De vraag naar deze tandpasta neemt steeds meer toe. Eerlijk is eerlijk, naast de tandpasta van Weleda en voorheen ook Parodontax (met een blauwe band), kon ik zo geen tandpastamerken opnoemen die geen fluoride hebben toegevoegd.

Lees meer »

Praktijk gesloten in verband met vakantie.

In verband met onze vakantie, is de praktijk op dit moment gesloten. Maandag 12-07-2021 om 08:00 uur zijn wij weer aanwezig. Mochten er tijdens onze afwezigheid spoedgevallen zijn, welke geen uitstel kunnen verdragen, dan kunt u bellen met 0900 - 112 3 112. U krijgt dan de dienstdoende praktijk aan de telefoon.

Lees meer »

Zit hier plastic in??

Dat is een vraag die ik steeds vaker zie langskomen. Helaas staat dit niet altijd even duidelijk op de verpakking, ondanks dat er een groeiend besef is dat plasticgebruik zal moeten verminderen. Bij toeval werd ik op deze app gewezen: Beat the microbead. Je scant de ingrediëntenlijst en krijgt dan te zien of er plastic in zit ja of nee, of dat er mogelijk plastic in kan zitten.

Lees meer »
Tandartspraktijk Ekhart is een begrip in Wolvega en omstreken