Home » Nieuws / blogs

Nieuws / blogs

Verzekeringen 2021

Inmiddels komt het eind van 2020 weer in zicht en hebben alle verzekeraars de polissen weer gepubliceerd. Overstappen kan soms echt lonen, maar kijk zeker goed naar de kleine lettertjes. Wat wordt er vergoed, hoeveel bedraagt de vergoeding, is er een wachtjaar voor bepaalde behandelingen zijn zeker punten waar goed op gelet moet worden.

Lees meer »

Prijsverschillen zorgverzekeringen nemen toe, vergelijken interessant

Begin september werd bekend dat de nominale premie zorgverzekering in 2021 flink gaat stijgen, gemiddeld met iets meer dan 5 euro per maand. De definitieve premieverhoging is evenwel nog niet bekend, waar zorgverzekeraars dit uiteindelijk individueel invullen. De premie kan zodoende nog hoger, maar ook lager uitvallen dan de laatste raming, maar wat vaststaat is dat iedereen meer gaat betalen. Dat mag geen verrassing worden genoemd gezien de perikelen rondom de coronacrisis. Verwacht wordt eveneens dat de verschillen tussen zorgverzekeringen onderling weer gaat toenemen, en dus is het vergelijken van de premies dit jaar extra interessant. Pak je huidige polis erbij en ontdek of je elders mogelijk meer gunstige voorwaarden vindt.

Lees meer »

Help!!!

Omdat er zo veel verschillende soorten tandpasta's zijn, kan het wel lastig zijn om de juiste tandpasta te kiezen. Laten we bij het begin beginnen. De tandpasta's zijn voor verschillende leeftijdscategorieën: 

Lees meer »

We mogen weer open!!

Gisteravond tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat wij vanaf vandaag weer open mogen voor alle behandelingen. Ook controles mogen weer uitgevoerd gaan worden. Wel zijn er een paar restricties. Zo wordt het afgeraden om een afspraak voor controle te maken wanneer je ouder dan 70 jaar bent en/of in de risicogroep valt. Heeft u kiespijn, dan mag u ten allen tijde bellen en zullen wij kijken hoe en wanneer wij u het beste kunnen helpen.     Wanneer een van de onderstaande vragen met ja beantwoordt wordt, kunt u geen controle-afspraak maken: Heeft u nu corona? Heeft u huisgenoten/gezinsleden met corona? Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden? Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkouden, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38oC)? Heeft u huisgenoten met deze symptomen? Bent u in thuisisolatie? Woont u in een verpleeghuis of in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Lees meer »