Home » Nieuws / blogs

Nieuws / blogs

Praktijk gesloten in verband met vakantie.

In verband met onze vakantie, is de praktijk op dit moment gesloten. Maandag 12-07-2021 om 08:00 uur zijn wij weer aanwezig. Mochten er tijdens onze afwezigheid spoedgevallen zijn, welke geen uitstel kunnen verdragen, dan kunt u bellen met 0900 - 112 3 112. U krijgt dan de dienstdoende praktijk aan de telefoon.

Lees meer »

Verzekeringen 2021

Inmiddels komt het eind van 2020 weer in zicht en hebben alle verzekeraars de polissen weer gepubliceerd. Overstappen kan soms echt lonen, maar kijk zeker goed naar de kleine lettertjes. Wat wordt er vergoed, hoeveel bedraagt de vergoeding, is er een wachtjaar voor bepaalde behandelingen zijn zeker punten waar goed op gelet moet worden.

Lees meer »

Prijsverschillen zorgverzekeringen nemen toe, vergelijken interessant

Begin september werd bekend dat de nominale premie zorgverzekering in 2021 flink gaat stijgen, gemiddeld met iets meer dan 5 euro per maand. De definitieve premieverhoging is evenwel nog niet bekend, waar zorgverzekeraars dit uiteindelijk individueel invullen. De premie kan zodoende nog hoger, maar ook lager uitvallen dan de laatste raming, maar wat vaststaat is dat iedereen meer gaat betalen. Dat mag geen verrassing worden genoemd gezien de perikelen rondom de coronacrisis. Verwacht wordt eveneens dat de verschillen tussen zorgverzekeringen onderling weer gaat toenemen, en dus is het vergelijken van de premies dit jaar extra interessant. Pak je huidige polis erbij en ontdek of je elders mogelijk meer gunstige voorwaarden vindt.

Lees meer »

Help!!!

Omdat er zo veel verschillende soorten tandpasta's zijn, kan het wel lastig zijn om de juiste tandpasta te kiezen. Laten we bij het begin beginnen. De tandpasta's zijn voor verschillende leeftijdscategorieën: 

Lees meer »