Fluoridevrije tandpasta

Gepubliceerd op 14 oktober 2021 om 16:36

Fluoridevrije tandpasta

De vraag naar deze tandpasta neemt steeds meer toe. Eerlijk is eerlijk, naast de tandpasta van Weleda en voorheen ook Parodontax (met een blauwe band), kon ik zo geen tandpastamerken opnoemen die geen fluoride hebben toegevoegd.

Toevallig kwam ik deze tandpasta van Blue'm tegen, toen ik bestellingen voor de praktijk aan het plaatsen was. Omdat wij daarnaast ook veel vragen over de smaak van een tandpasta krijgen, heb ik deze tandpasta zelf besteld om eens te proberen.

De tandpasta doet echt zijn naam eer aan, hij is echt blauw. De mintsmaak is behoorlijk aanwezig, dus mocht je hier problemen mee hebben, dan zal ik je deze tandpasta niet aanraden. Na het tandenpoetsen voelen de tanden wel zeer schoon aan. 

 

Mocht iemand opzoek zijn naar een fluoridevrije tandpasta, dan zou deze tandpasta wellicht een optie kunnen zijn.

Hebben jullie nog meer tips voor fluoridevrije tandpasta?

Reactie plaatsen

Reacties

Wieneke van den Berg
3 jaar geleden

Top om te lezen dat een tandarts fluoride vrije tandpasta durft te adviseren. Wij zijn allemaal, gezin van 4 van die vervelende aften en tandvlees problemen afgekomen door de fluoride vrije tandpasta van Lavera te gaan gebruiken. Te verkrijgen via de website eccoverde. Daar bieden ze nog meer goede merken aan met fluoride vrije tandpasta.