Home » Nieuws / blogs

Nieuws / blogs

We mogen weer open!!

Gisteravond tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat wij vanaf vandaag weer open mogen voor alle behandelingen. Ook controles mogen weer uitgevoerd gaan worden. Wel zijn er een paar restricties. Zo wordt het afgeraden om een afspraak voor controle te maken wanneer je ouder dan 70 jaar bent en/of in de risicogroep valt. Heeft u kiespijn, dan mag u ten allen tijde bellen en zullen wij kijken hoe en wanneer wij u het beste kunnen helpen.     Wanneer een van de onderstaande vragen met ja beantwoordt wordt, kunt u geen controle-afspraak maken: Heeft u nu corona? Heeft u huisgenoten/gezinsleden met corona? Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden? Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkouden, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38oC)? Heeft u huisgenoten met deze symptomen? Bent u in thuisisolatie? Woont u in een verpleeghuis of in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

Lees meer »

Wachtjaar

Het nieuwe jaar is weer begonnen en velen zijn overgestapt naar een andere verzekeraar. De redenen lopen uiteen van goedkoper, nauwelijks gebruik van gemaakt, tot noodzakelijk, want er zou eigenlijk een orthodontische behandeling moeten plaatsvinden bij uw kind. Die ontbrekende tand of kies kan mooi worden vervangen door een kroon met implantaat... noem maar op.

Lees meer »

Tandartstarieven 2020

De Nederlandse Zorgautoriteit is de toezichthouder voor de zorgmarkt in Nederland. Jaarlijks stellen zij de tarieven voor de tandheelkunde vast. Dit zijn de tarieven die wij in de tandheelkunde gebruiken. Deze tarieven kunt u vinden via deze link. 

Lees meer »

Hoe werkt de spoeddienst?

Het kan iedereen gebeuren, kiespijn/tandpijn krijgen, een ongeluk waarbij de voortanden afgebroken, verplaatst of uit de mond gekomen zijn, of een extractiewond die blijft bloeden. Dit gebeurt nou net na sluitingstijd of in het weekend. In dat geval mag altijd de dienstdoende tandarts gebeld worden. Wel moet geprobeerd worden om op reguliere tijden te bellen (tussen  8:00 en 18:00 uur). Belt u buitende reguliere tijden, kunt u doorverwezen worden naar uw eigen  tandarts, of de dienstdoende tandarts van de volgende dag.

Lees meer »

Tarieven 2019

De Nederlandse Zorgautoriteit heeft de tarieven voor 2019 bekend gemaakt. Deze tarieven gelden voor alle tandartsen in Nederland. Klik op de link om ze te bekijken: https://www.tandarts.nl/tandartstarieven/2019

Lees meer »

Praktijk gesloten met kerst en oud & nieuw!

Vanwege de kerstvakantie is de praktijk gesloten vanaf 21-12-2018 tot en met 06-01-2019. Wij zijn 07-01-2019 vanaf 08:00 uur weer aanwezig. Voor spoedgevallen die geen uitstel kunnen verdragen, kunt u bellen met 0900 - 112 3 112.

Lees meer »

Kerst 2018

Wat gaat de tijd weer snel!! Woensdag is het sinterklaas en over drie weken begint onze kerstvakantie! Wilt u nog voor controle komen, wacht niet te lang met het maken van een afspraak.

Lees meer »